Tarieven

Vanaf 01-01-2020 zijn de tarieven gewijzigd. Er is nu een speciaal tarief voor grotere knaagdieren (m.n. konijnen, chinchilla’s en degoe’s) die meer ruimte nodig hebben.

Dit omdat we voor deze dieren extra ruimte beschikbaar maken, zodat ze los kunnen lopen/vaste ren aan hun kooi hebben:

Regulier dagtarief:
1 knaagdier – € 2,50
2 of meer knaagdieren – € 2,- per knaagdier

Dagtarief voor grotere  knaagdieren:
1 knaagdier – € 3,50
2 of meer knaagdieren  – € 3,- per knaagdier

Konijnen die niet zijn ingeënt tegen VHD en myxomatose kunnen, mits wij op dat moment ruimte beschikbaar hebben, tegen een hoger tarief in een aparte ruimte opgevangen worden. Het dagtarief per konijn bedraagt dan € 4,50 per dag.

Wij vragen u altijd om vooraf een borg te betalen à € 30,-, dit om te voorkomen dat knaagdieren niet meer opgehaald worden. U krijgt uw borg terug bij het ophalen van uw huisdier. Eventuele medische kosten die gemaakt worden voor uw knaagdier tijdens de opvang, worden met de borg verrekend.

Enkele aandachtspunten:

  • De borg à € 30,- dient vooraf voldaan te worden of wanneer u uw dier(en) komt brengen.
  • De betaling voor de opvang mag zowel vooraf als achteraf voldaan worden.
  • Wanneer een dier later dan afgesproken opgehaald wordt, worden de extra dagen volgens het standaard tarief + € 0,50 per dag in rekening gebracht.
  • Wanneer u uw huisdier niet op komt halen en er geen contact met ons wordt opgenomen, wordt het dier na twee weken eigendom van Het Knaagdierhotel.
  • Voor de maanden juli en augustus geldt dat voldane kosten niet geretourneerd worden in geval van het niet brengen of eerder ophalen van uw knaagdieren.

Een deel van de jaarlijkse opbrengst doneren wij aan Stichting Brooke en het WWF.